Η Εταιρεία Μας

Το Ινστιτούτο Αισθητικής Ηλίανθος, βρίσκεται δίπλα στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή Κυπριάδου, δίπλα στο Γαλάτσι.

Φιλοσοφία μας έγκειται στο να είναι η Επιστήμη της Αισθητικής και της Κοσμητολογίας, προσιτή σε όλους τους ανθρώπους και για το λόγο αυτό στο ινστιτούτο μας θα βρείτε μόνο αισθητικές περιποιήσεις που κατέχουν την πρώτη θέση της παγκόσμιας αγοράς στις πιο χαμηλές τιμές. Πιστεύουμε σταθερά, όπου είναι αυτό δυνατό, στην πρόληψη, αντί στην θεραπεία, ενώ οι συμβουλές που παρέχουμε είναι ουσιώδη στοιχεία των θεραπειών μας. Φυσικά η διάγνωση, οι πληροφορίες και οι συμβουλές που παρέχουμε είναι πάντα δωρεάν. Και όπως πάντα η πληρωμή των θεραπειών μας δεν απαιτεί προκαταβολές και προπληρωμένα πακέτα, ενώ φροντίζουμε πάντα να διατηρούμε χαμηλές τιμές.

Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι τα κορυφαία κοσμητολογικά προϊόντα, ο προηγμένος εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε και οι εξατομικευμένες θεραπείες που παρέχουμε ανάλογα με τα ιδιαίτερα αισθητικά προβλήματα που καλούμαστε να επιλύσουμε. Αυτό είναι βέβαια, αποτέλεσμα της πείρας, της συνεχούς επιμόρφωσής μας και του αισθήματος ευθύνης μας απέναντί σας.

Το ινστιτούτο αισθητικής Ηλίανθος λειτουργεί από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από 10:00 μέχρι 21:00. Για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση εργαζόμαστε μόνο με ραντεβού.

Αυτό που θέλουμε είναι, οι πελάτες μας να απολαμβάνουν την όλη εμπειρία της επίσκεψης στον χώρο μας και κάνουμε πάντα ότι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι θα υπερβούμε τις προσδοκίες τους.